OM OSS

När helst du behöver ett stambyte så ställer vi upp, vi är alltid redo. Stora eller små hus- allt går bra för oss. Vi har jobbat med stambyte under lång tid och har därför stor erfarenhet. Du kan vara säker på att jobbet blir utfört snabbt och effektivt, men alltid med säkerhet och noggrannhet som viktiga ingredienser.

Vi vet att det är jobbigt med hantverkare i huset. Ett stambyte är ingen liten sak utan innebär att det mesta av huset måste rivas upp. Men vi jobbar så fort som möjligt, för att du ska kunna få tillbaka alla rum i hemmet. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert så berättar vi också ungefär hur lång tid det kommer att ta.

Många väljer att göra en ordentlig renovering när vi ändå bryter upp golv och väggar. Det kanske är dags att uppgradera kök eller badrum? Kakel och annat måste ju ändå repareras efter ett stambyte. Låt oss veta om du skulle vilja göra lite extra när vi ändå håller på. Ett stambyte håller i bra många år, så det kan vara värt att göra det riktigt ordentlig. Det tycker i alla fall vi, du kan lita på att vi utför jobbet noga och säkert.

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: