Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/a/e/1/stambyteistockholm.se/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Renovera badrummet vid stambyte | Stambyte i Stockholm

Renovera badrummet vid stambyte

Det är ganska vanligt att renovera badrummet i samband med ett stambyte Stockholm. Faktum är att det faktiskt är ett logiskt beslut eftersom både väggar och golv har brutits upp. I badrummet så sitter det ofta kakel, vilket går sönder och ändå måste bytas ut.

När rören är så pass gamla och slitna att det krävs ett stambyte brukar det ändå vara dags för renovering av huset. Det är klart att en del gör det sakta men säkert, ett rum i taget. Men just badrummet kan man gärna vänta med tills det är dags för stambyte. När du köper ett hus så är det alltid bra att kontrollera hur det mår. Tak, fasad, rör och allt annat som slits ut med tiden.

Nytt badrum i Stockholm

Det finns vissa normer som måste följas vid renovering av badrum. Våtutrymmen ska skyddas med olika lager som hindrar fukt från att tränga in i vägg eller golv. Det är helt onödigt med fuktskador när allt annat är nytt och fräscht.

Moderna toaletter använder mindre vatten än gamla modeller, ytterligare ett steg i rätt riktning för den miljömedvetne. Det är också lättare att städa och hålla rent runt flera av de moderna toaletterna, speciellt de som hänger direkt på väggen.

Många passar också på att byta ut badkaret mot en duschkabin eller duschhörna. Dels så drar detta också ner på vattenkonsumtionen, och sedan är det ofta snabbare med en dusch än ett bad.

Stambyte Stockholm

Billigare renovering

Dessa vattensnåla toaletter och duschar gör att du ganska snabbt har tjänat in kostnaden med att renovera och köpa nytt. De flesta moderna installationer är utformade för att vara både miljövänliga och energisparande.

Men en renovering kan innebära så mycket mer. Precis som ett stambyte höjer värdet på huset så kan renoveringen av badrummet göra det samma. Alla reparationer och förbättringar gör att huset blir bättre och mer värt. Detta kan göra det lättare att sanera din ekonomiska situation genom att lägga lånen på huset istället. Om du säljer huset någon gång i framtiden så har du ytterligare möjlighet för en diskussion om priset.

Sunt boende

Det allra viktigaste med ett stambyte och renovering av badrum är ändå att familjen kommer att bo bra och bekvämt. Du slipper tänka på risker med läckor och fukt, och kan istället glädjas åt ett nytt och fräscht badrum. När den sista hantverkaren har gått kan du äntligen ta dig en lång dusch i det nya badrummet.

 

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: