Stambyten, fastigheter, bostadsrättsföreningar i Stockholm

När det är tid för att byta ut alla rören, är stambyte Stockholm som utför jobbet för dig. Vi har utbildad personal som genomför stambyten med den yrkeskompetens som krävs. Om dina rör börjar att bli gamla och slitna är det dags att byta ut dom. Det är ju inte lyckat att leva med trasiga rör som kommer att leda till allvarliga vattenskador, som i sin tur kommer att bli väldigt kostsamt att reparera. Ett stambyte behöver man inte göra ofta, när vi från stambyte är färdiga med vårt arbete, så behöver man inte byta igen på över 40–50 år. Vi på stambyte Stockholm står för trygga och säkra stambyten, så du kan känna dig lugn när vi gör stambyte i din fastighet eller villa. Vi utför även stambyten i offentliga byggnader och hos företag. Att arbeta med rör i en fastighet är ett känsligt jobb som endast ska utföras av kunnig personal som kan planera och utföra stambytet på det rätta sättet. Vi har allt förstklassigt material och de allra bästa hantverkare som följer alla branschregler och dom kommer att göra stambytet både tryggt och säkert. Ett stambyte är en god investering för ditt boende och din familj.


Stambyte Stockholm

Vad är ett stambyte i Stockholm?

Ett stambyte innebär att man byter ut dom rören som sitter vertikalt i huset och som leder vårat varm och kallvatten till vårt hem. Det som stambyte byter ut är varmvatteröret, kallvatteröret och spillvattenröret. Även blandaren som sitter i husets källare blir utbytt. Vi brukar också byta ut gamla vattenlås. Att utföra ett stambyte är ett stort ingrepp i ditt boende som många värjer sig ifrån att ta itu med att göra. Men det är ur ett långsiktigt perspektiv som stambyte ser att fördelarna är större än om man avstår från att utför ett stambyte. Det är under stambytet som du kan få leva lite obekvämt i en period, men det är fullt möjligt för dig att bo kvar i ditt boende när stambyte utför sitt arbete. Det är vanligt att vissa rum blir inplastade, därför då kan buller och damm reduceras. Vi vet att många föredrar att söka ett boende som man kan tillfälligt bo under stambytet. Ett vanligt stambyte tar allt från sex till åtta veckor att utföra. Vi från stambyte kommer alltid överens med dig om en tidsplan som vi måste hålla oss inom.


En ny start för ditt hem stambyte i Stockholm

När vi gör stambyte i ett badrum brukar stambyte riva ut precis allt från kakel till handfatet. Sedan kan våra hantverkare byta ut dom gamla uttjänade rören och ersätta dom med nya funktionella och fungerande rör. Sedan kan vi börja att installera in ett helt nytt badrum som du som kund har varit med att valt fram tillsammans med stambyte . Vi sätter upp nya tätskikt i badrummet som ska förhindra fuktskador. Vid stambyten i kök brukar vi montera ned köksskåpen för att vi på ett lätt sätt ska komma åt dom rör som behöver bytas ut. Det går snabbare att göra stambyte i köket på grund av att man inte behöver montera ned hela köket som man måste göra när ett stambyte sker i ett badrum. Efter att bytet är gjort kommer stambyte att återställa köket. Vi utför även stambyten i källare och trapphus. Vi installerar även relining metoder. Det innebär att man sprutar in plast i ett rör som kommer att fungera som ett ersättningsrör när plasten har stelnat. Dessa plaströr har inga fogar som kan börja att läcka och är lika hållbara som rör som är gjorda av järn eller koppar. Vi på stambyte erbjuder även att hjälp till vid rörrensning. Det är brukligt att göra om det har uppstått smuts som täpper till röret på insidan. Vi utför även rörspolningar som ingår i när man börjar med att genomföra i samband med ett stambyte. Du kan med trygghet anlita stambyte med alla dina rör och avlopps problem. Vi finner alltid lösningen på dessa problem och ser även till att allt avfall som blir efter saneringen eller rivningen blir bortforslat. Det kommer att trygga ditt boende att anlita oss vid stambyte. Kontakta stambyte i Stockholm för mera information och kostnadsfri offert.

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: