VÅRA TJÄNSTER

Ett stambyte innebär att alla rören i huset byts ut. Både de som tar in dricksvatten och de som för ut avloppsvattnet, hela systemet uppgraderas. Detta är ett ganska stort arbete eftersom de flesta rör sitter gömda i golv och väggar. Men det är viktigt med ett stambyte om rören börjar bli lite äldre, du vill absolut inte ha några läckor inne i väggen.

Vi kan hjälpa dig med detta stora arbete, och vi gör det så snabbt som möjligt. Helt klart kommer det att vara en del besvär för dig men vi respekterar våra kunder och göra vårt bästa för att det ska bli färdigt inom rimlig tid. ofta måste vi bryta upp både väggar och golv, det är ju där inne som rören sitter. Därför är det många som väljer att samtidigt göra en liten renovering av huset.

När alla rör och ledningar har bytts ut så kommer det att hålla bra länge. Vanligtvis så behövs inte ett stambyte göras igen förrän efter runt 50 år. Detta brukar göra det lättare att klara av att ha oss i huset som bryter upp och byter ut. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert, och om du har några frågor.

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: